Meer resultaten voor stichting husky rescue nederland

stichting husky rescue nederland  
SHKN Siberian Husky Klub voor Nederland sinds 1969.
Hartelijk welkom op de website van de Siberian Husky Klub voor Nederland. De Siberian Husky Klub Nederland is de rasvereniging voor de Siberian Husky in Nederland, aangesloten bij de Raad van Beheer. De SHKN is o pgericht op 29 november 1969 en Koninklijk goedgekeurd op 5 april 1971.
server
Husky Rescue Nederland.
Omdat wij weten hoe het is om een herplaatste hond een veilig en stabiel thuis te hebben steunen wij met 100% de mensen achter deze organistatie. voor meer info verwijzen wij u naar de site van Husky Rescue Nederland en die kunt u vinden door een klik op hun banner.
buddha to buddha
Home Sled Dogs Rescue.
Neem eens een kijkje naar onze te adopteren huisdieren en overweeg ze te helpen met een donatie! Wij zijn op zoek naar vrijwilligers en mensen die honden willen opvangen, vooral in Cyprus, waar wij actief zijn met ons filiaal Cyprus Husky Rescue.
houten kroonluchter
Help ons de huskies helpen! Dream or Donate.
Wij van Stichting Husky Rescue Nederland kampen met een gebrek aan opvang gezinnen, en sommigen aangeboden honden kunnen absoluut niet met andere. honden, daarvoor zou dit een uitkomst zijn.Zo kunnen honden die dat zo hard nodig hebben toch opgevangen worden zonder dat ze een gevaar" zijn voor de al aanwezigen vaak eigen honden.Voor ons als Stichting is dit niet op te brengen, op deze manier hopen wij dat vele handen ligt werk maken, iedere euro is er 1.Draagt u de husky een warm hart toe, en vooral de vaak onbegrepen husky?

Contacteer ons

bach bloesem rescue
dog rescue roemenie
rudozem street dog rescue
dog rescue nederland
dog rescue belgium
dog rescue greece ervaringen
dog rescue ridderkerk
rescue
stichting husky rescue nederland
stichting dobermann rescue nederland
stichting animal rescue nederland
bach rescue remedy druppels
bach rescue remedy druppels gebruiksaanwijzing