Op zoek naar rescue dogs nederland?

rescue dogs nederland  
StrayDogs Rescue Nederland voor hulp aan thuisloze honden in Roemenie.
En het voorkomt zoveel ellende. Dus als u wilt helpen en u heeft nog iets liggen, dan mag dat voor vrijdag gestuurd worden naar Straydogs Rescue Nederland, Afwateringskanaal 12, 9939 TB Tjuchem. Maar natuurlijk is ook een financiële bijdrage heel erg welkom, want dan kopen we het gewoon.
rotterdam time
Onze honden StrayDogs Rescue Nederland.
De meeste honden belanden hierdoor op de straat. Simon had het geluk dat de kleinzoon van deze dame ook in de rescue wereld zit en zo onze Petru vond. Simon verblijft nu nog bij Petru in Roemenië, zodra er een gastgezin of adoptant voor hem is, komt hij naar Nederland.
afvallen in de overgang
Dog Rescue Greece Dog Rescue Greece.
Dog Rescue Greece is een door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland erkende organisatie UBN 6337818. Tevens is Dog Rescue Greece erkend door de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit EG 310381 en is stichting Dog Rescue Greece een ANBI geregistreerde stichting RSIN-nummer: 851530175.
spaarsysteem
Home.
We stellen het erg op prijs, dat u de website van Stichting Dogs Adoptions Nederland bezoekt! Onze stichting komt op voor de zwerfhonden in Roemenië. Er is enorm veel leed onder deze dieren. Het aantal honden dat moet overleven op straat is gigantisch.
Honden in Nederland/België Animal in need.
Lili is te bezoeken bij een opvanggezin in Nederland. Lili is een Podenco teefje, gesteriliseerd, van nu ongeveer 2.5 jaar jong, geboren 22-08-2015 en zo'n' 45 cm hoog. Lili is een prachtige verschijning met haar karamel kleur en sprekende ogen.

Africa aangekomen uit spanje. Na maanden in een asiel te hebben gezeten is dit lieve meisje aangekomen in Nederland. Klaar voor de reis naar Nederland. in bad geweest en nog een nachtje slapen alles staat al klaar voor de komst van de 3 babys.,
Stichting Inzet Reddingshond Nederland.
Waarom is er de Stichting Inzet reddingshond Nederland? De Stichting Inzet reddingshond Nederland SIN is in 1992 op verzoek van het Ministerie van Binnenlandse Zaken opgericht als een voor Nederland overkoepelende organisatie voor de inzet van Reddingshonden. Het Ministerie heeft hiermee destijds een landelijk aanspreekpunt gecreëerd voor het inzetten van honden bij rampen, vermissingen en calamiteiten.
Over ons StrayDogs Rescue Nederland.
Straydogs Rescue Nederland wil naast de bemiddeling van honden ook speciale acties organiseren en donateurs werven voor projecten, gericht op sterilisaties en educatie. Onze stichting staat ingeschreven bij de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit NVWA en we worden dus regelmatig gecontroleerd door de overheid.
Welkom bij ALAS Rescueteam ALAS Rescue Team.
Honden die bij aankomst in Nederland ouder dan 7 maanden zijn, zijn gecastreerd/gesteriliseerd en getest op mediterrane ziekten. Een goede match maken tussen het karakter van een hond en de situatie van de eigenaar is voor ons de sleutel tot succes. ALAS Rescue Team zet zich, samen met onze Spaanse collegas, in om zo veel mogelijk honden die ongewenst zijn een nieuw leven te geven.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.

Contacteer ons

stichting rescue dogs
stichting rescue dogs ridderkerk
stray dogs rescue
stray dogs rescue nederland
rescue dogs nederland
belgium rescue dogs
rescue dogs belgie
rescue dogs spanje
rescue dogs ridderkerk
dog rescue europe
rescue druppels
Rescue Dog Europe
bach rescue druppels