Zoeken naar gebruiksaanwijzing bach rescue spray

gebruiksaanwijzing bach rescue spray  
RESCUE momentje? Bach RESCUE Spray v.a. 1095.,
Bach RESCUE Spray. Bach RESCUE Spray. Afrijden of ander RESCUE momentje? Voor die momenten vertrouw je op Bach RESCUE Spray. Een voedingssupplement op natuurlijke basis en bevat vijf Bach bloesems: Cherry Plum, Clematis, Impatiens, Rock Rose en Star of Bethlehem.
Proxy
Bach Rescue bijsluiter.
Bach Flower Remedies zijn veilig en kennen geen bijwerkingen. Ze zijn echter geconserveerd in alcohol en daarom is het raadzaam ze voor gebruik te verdunnen of voeg de dosis toe aan heet water, zodat de alcohol verdampt en laat het afkoelen. Vraag uw dierenarts om advies indien uw dier allergisch voor alcohol is of medicijnen krijgt die niet in combinatie met alcohol gebruikt mogen worden. Rescue is verkrijgbaar als een flacon met druppelaar pipet en als spray.
website
De bach rescue spray.
Iedereen kan deze Bach Rescue spray gebruiken, van baby tot volwassenen, van dier tot plant. Ook bij dieren en planten heeft de Bach Rescue spray positieve effecten, het dier gaat rustiger zijn en een plant gaat opnieuw zijn herstel terugvinden.
buddha to buddha ring
Bach Rescue Spray Kruidvat.
Heb je een examen, sollicitatie of stress? Haal het beste uit jezelf met Bach Rescue Spray en sleep dat diploma of die nieuw baan in de wacht! De spray heeft een natuurlijke basis en kan langere tijd gebruikt worden. EAN code: 5000488104233.
Veelgestelde vragen over RESCUE Bach RESCUE.
Doe vier druppels Bach RESCUE in een glas water en drink dit langzaam en met gelijkmatige kleine slokjes op. Is er geen vloeistof bij de hand, dan kunnen de vier druppels ook direct uit het flesje op de tong worden gedruppeld mits niet overgevoelig voor alcohol. Een andere mogelijkheid is om RESCUE Spray te gebruiken en daarmee tweemaal rechtstreeks op de tong te sprayen 2x sprayen vier druppels.
gebruiksaanwijzing praktijk het Haagje voor uw bach bloesem remedies bestel uw bach bloesem mix hier.
bach bloesem therapie. 38 bach bloesems. bach bloesem test tip. bestel hier uw mix. wet van aantrekking. Dosering is 4 x per dag 4 druppels innemen. Rechtstreeks uit het flesje pipetje niet aanraken met de tong of eerst in drinken doen.
Bach Rescue Slecht slapen Dokteronline.com.
data-gtmadd-to-cart" data-gtm-currencyEUR" data-gtm-content'name: Bach Rescue Remedy spray 20 ml.'id, 831'price, 16.50'brand, Bach Rescue Remedy spray 20 ml.'category, Slecht slapen'variant, Bach Rescue Remedy spray 20 ml.'quantity, 1" Voeg toe. Bach Rescue Remedy spray 20 ml. Bach Rescue Remedy spray 7 ml.

Contacteer ons

bach rescue nacht spray
bach rescue spray ervaringen
bach rescue spray paniekaanval
bach rescue spray ervaringen hond
bach rescue spray waar te koop
bach rescue remedy kruidvat
ervaringen bach rescue spray
gebruiksaanwijzing bach rescue spray
bach rescue spray hoe lang werkt het
bach rescue spray werking
bach rescue remedy etos
bach rescue remedy kat
bach rescue spray kruidvat
bach rescue spray bijsluiter