Op zoek naar bach rescue spray bijsluiter?

bach rescue spray bijsluiter  
RESCUE momentje? Bach RESCUE Spray v.a. 1095.,
Bach RESCUE Spray. Bach RESCUE Spray. Afrijden of ander RESCUE momentje? Voor die momenten vertrouw je op Bach RESCUE Spray. Een voedingssupplement op natuurlijke basis en bevat vijf Bach bloesems: Cherry Plum, Clematis, Impatiens, Rock Rose en Star of Bethlehem.
wissellijst
Bach Rescue Slecht slapen Dokteronline.com.
Rescue Nacht Spray: ondersteunt een gezonde nachtrust. Gebruik: een half uur voor het slapengaan 2 verstuivingen op de tong sprayen. Herhaal dit als u gaat slapen. Rescue Cream: verzacht de huid en helpt de huid sneller herstellen bij schaafwondjes, insectenbeten of na het zonnebaden. Gebruik: een kleine hoeveelheid crème aanbrengen op de aangedane plek. Rescue Gel: werkt verkoelend en verzachtend. Gebruik: de gel dun aanbrengen op de aangedane huid en enkele malen per dag herhalen. Lees voor gebruik de bijsluiter of de aanwijzingen op de verpakking. Er zijn bij het gebruik van Bach Rescue Remedy geen bijwerkingen te verwachten.
keyboost
De bach rescue spray.
Iedereen kan deze Bach Rescue spray gebruiken, van baby tot volwassenen, van dier tot plant. Ook bij dieren en planten heeft de Bach Rescue spray positieve effecten, het dier gaat rustiger zijn en een plant gaat opnieuw zijn herstel terugvinden.
vpn for free
De bach rescue druppels, de rustgever!
De Rescue Bach bestaat zowel in druppels als in spray. Het gebruik van de Rescue Bach kan met succes toegepast worden wanneer men last heeft van ongeduld, spanning en druk. Het gebruik van de Rescue Bach is ook succesvol bij kinderen met een woede uitbarsting of vóór een toespraak of een sollicitatiegesprek.
Veelgestelde vragen over RESCUE Bach RESCUE.
Doe vier druppels Bach RESCUE in een glas water en drink dit langzaam en met gelijkmatige kleine slokjes op. Is er geen vloeistof bij de hand, dan kunnen de vier druppels ook direct uit het flesje op de tong worden gedruppeld mits niet overgevoelig voor alcohol. Een andere mogelijkheid is om RESCUE Spray te gebruiken en daarmee tweemaal rechtstreeks op de tong te sprayen 2x sprayen vier druppels.
Bachbloesems en bijwerkingen.
ademhaling ademhalingsprobleem adhd angst bach rescue bach rescue remedie bach rescue remedy bachbloesem bachbloesem voor dieren bachbloesemremedie bachbloesemremedies Bachbloesemremedies bij paarden bachbloesems bachbloesems adhd Bachbloesems bij paarden bachbloesems bij stress bachbloesems bindingsangst bachbloesems voor honden bachbloesems voor katten bachbloesemtherapeut bachbloesemtherapie bindingsangst bindingsangst remedies concentratie concentratieproblemen dieren faalangst hond hoofdpijn hyperventilatie kinderen Menopauze menstruatie migraine migraineaanval mix 44 mix 84 Omgaan met menopauze opvliegers relatie stress verlatingsangst vermoeidheid vrouwen zwangerschap.
Bach Rescue bijsluiter.
Bach Flower Remedies zijn veilig en kennen geen bijwerkingen. Ze zijn echter geconserveerd in alcohol en daarom is het raadzaam ze voor gebruik te verdunnen of voeg de dosis toe aan heet water, zodat de alcohol verdampt en laat het afkoelen. Vraag uw dierenarts om advies indien uw dier allergisch voor alcohol is of medicijnen krijgt die niet in combinatie met alcohol gebruikt mogen worden. Rescue is verkrijgbaar als een flacon met druppelaar pipet en als spray.

Contacteer ons

bach rescue nacht spray
bach rescue spray ervaringen
bach rescue spray paniekaanval
bach rescue spray ervaringen hond
bach rescue spray waar te koop
bach rescue remedy kruidvat
ervaringen bach rescue spray
gebruiksaanwijzing bach rescue spray
bach rescue spray hoe lang werkt het
bach rescue spray werking
bach rescue remedy etos
bach rescue remedy kat
bach rescue spray kruidvat
bach rescue spray bijsluiter